Over ons

Hey hey,  welkom!

Eerst en vooral dankjewel om een kijkje te nemen op de webshop van b-elle.

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Larissa, 25 jaar en uitbaatster van de damesboetiek b-elle te Heule.  Ik studeerde eigenlijk af als maatschappelijk werkster, maar koos ervoor om ernaast een winkel te starten in bijberoep. Ik combineer deze. Daardoor is de winkel ook minder vaak open dan andere shops.

Om die reden startte ik deze webshop op. Zo kan je 24/7 shoppen. Je kan ervoor kiezen om je bestelling te laten verzenden of om deze op te halen in de winkel tijdens de openingsuren.  Ik kan je helaas niet de service ‘vandaag besteld, morgen geleverd’ aanbieden doordat ik niet dagelijks in mijn winkel ben. Wel kan ik je al mijn dankbaarheid aanbieden omdat je kiest voor een lokale webshop van een kleine handelaar!

Bij B-elle vind je constant vernieuwende  dameskledij voor jong en oud. Graag help ik je verder op de bijpassende accessoires te vinden zoals handgemaakte juwelen, schoenen of een handtas. Ook als je een cadeautje zoekt kan je bij b-elle terecht.  Naast de damescollectie heb ik telkens leuke geurkaarsen en andere decoratie.

Aarzel zeker niet om mij te contacteren indien je vragen hebt.

Ik kijk er alvast naar uit om je verder te helpen!

Liefs,

Larissa